fbpx

M’n slechtste beslissing ever….!

Ik blijk ’s nachts enorm te tandenknarsen, lig vaak wakker, maak lange werkdagen en lijk op momenten geen steek vooruit te komen. Waarom heb ik mijn baan als management assistent opgegeven? Waarom was ik hier ook al weer mee begonnen?

Het is goed om je droom helder voor ogen te hebben, je vast te houden aan een doel dat je jezelf hebt gesteld. Ik ben blij dat ik bij de start van mijn ondernemersavontuur een businesscoach heb ingeschakeld die mij in concrete stappen het pad laat zien dat ik kan bewandelen om tot concreet resultaat te komen. Maar man, wat vind ik dit spannend…. !

Nadat zowel mijn moeder als mijn zus ernstig ziek werden, voelde ik een bepaalde urgentie om nóg meer uit het leven te halen. Hier werd mijn missie gevormd: ik wil een inspiratiebron zijn voor mijn familie, gezin, vrienden/ vriendinnen en iedereen die ik kan triggeren met mijn liefdevolle ambitie.

Mijn droom is helder: meer mensen laten ervaren wat het met je doet als mens wanneer je al je talenten en passie in kan zetten in je werk. Ik beschouw mijzelf echt een geluksvogel; alle kansen die ik tijdens mijn loopbaan kreeg, heb ik met beide handen aangepakt om te zien wat het mij kon brengen. Dit betekende mezelf stretchen, nieuwe dingen uitproberen, in the spotlight staan, bewust genieten van succes en leren van fouten.

Het is raar dat er vaak zoiets heftigs in je leven nodig is om je te laten beseffen dat je geen genoegen neemt met het leven dat je nu leidt. Dat je ineens tot het besef komt: wat wordt mijn nalatenschap? Wat heb ik nu gedaan voor de wereld? Wat wil ik dat de mensen om mij heen van mij onthouden als ik er niet meer ben? Welk voorbeeld wil ik mijn kinderen meegeven?

Deze liefdevolle ambitie wil ik met jou delen. Ik wil dat jij iedere dag de laptop dichtklapt met het gevoel: YES, dit was weer een topdag!! Ik heb het uiterste van mezelf gevergd, maar het voelt goed. Ik maak iedere dag het verschil! Ik weet exact wat mijn talenten zijn. Mijn succes is zichtbaar en mijn impact is groot.

Je doet dit niet om beter te worden dan een ander, maar om echt trots te kunnen zijn op jezelf.

We hebben als management assistentes of secretaresses vaak de neiging om ons belangrijke werk bijna onzichtbaar te vervullen. Zo zonde, want daardoor lijkt alles gesmeerd te lopen terwijl jij aan de achterkant alle gaten dichtloopt en niemand heeft dit door… Uit een soort bescheidenheid treden we meestal niet naar buiten met al het werk dat we doen. We nemen genoegen met een plek in de achterhoede, en geven maar al te graag onze plek in de spotlight aan een andere collega. Onder het mom, ach nee , niks voor mij. Of mijn tijd komt nog wel.

Maar is dat echt wat je wilt? Kriebelt het bij jou niet op momenten? Haal jij er wel alles uit wat er in zit? Ben jij echt trots op wie je bent en op jouw prestaties? Zijn er niet nog dingen die je héél graag een keer wilt proberen of wilt kunnen? Zou jij niet heel graag op momenten op willen staan en je punt duidelijk maken, jouw inzichten delen, en veel meer doen met jouw talenten?

Ondanks dat ik mijn ondernemerschap bijzonder spannend vind. En dat ik op momenten op m’n knieën terug zou willen kruipen, voel ik dat ik volledig achter mijn missie sta. Ik voel me zo verbonden met jou… Ik wil je heel graag helpen om jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn, elke dag opnieuw. In de wetenschap dat jij steeds weer het verschil weet te maken, dat jij een inspiratie bent voor jouw omgeving. Ik wil dat jij trots bent op jezelf.

Ik ben er klaar voor….jij ook?

Tags: Uncategorized

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Waar ik nog steeds wel eens wakker van lig…
Super simpele manier om echt in contact te blijven met jouw team (zelfs op afstand)
Deze artikelen vind je misschien ook interessant: