fbpx

Online training zakelijk tekenen voor assistants

Alles, maar dan ook alles wat ik weet en zelf geleerd heb, deel ik hierin met jou. Oké, ik weet het, het is misschien wat veel, maar ik wil zo graag dat jij ook gaat ervaren hoeveel mooie mogelijkheden dit jou gaat brengen. Nieuwe kansen, mooie projecten, jezelf stretchen, actief werken aan jouw groei en professionaliteit, werken aan zichtbare resultaten.

Het is een fantastisch, bijna magisch gevoel als jij met jouw visuals kan zorgen voor helderheid en overzicht. Voor het licht aan het einde van de tunnel wanneer er spannende of moeizame trajecten zijn op het werk. Dat jij kan zorgen voor rust…

Ik ga jou alles leren, op jouw eigen tempo. Met de aankoop van deze online training hou je 12 maanden toegang tot de online leeromgeving, de besloten groep op LinkedIn met andere deelnemers.

Live trainingsdag zakelijk tekenen voor assistants

Is het jouw wens om meer van jouw creativiteit in te zetten in je werk? Wil je meer impact maken, een verdieping geven aan jouw rol als assistant en met volle focus een nieuwe skill aanleren?

Meld je dan nu aan de training zakelijk tekenen voor management ondersteuners, leer en ervaar hoe dicht dit al bij ons vak ligt en wat jou dit allemaal kan brengen!

Ik kan niet wachten om jou weer te mogen ontvangen. Dan gaan we samen aan de slag om jou klaar te stomen als visueel verbinder om jou op deze manier te versterken in jouw rol als management ondersteuner!

 

Socials

Instagram
LinkedIn
WhatsApp

Contact Info

Rijnlanderlaan 34, 3772 WL, Barneveld
+31 6 2269 1668

Stel hier jouw vraag! Ik help je graag

Naam
Dit is een verplicht veld
Email *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht *
Dit is een verplicht veld