fbpx

Ik teken voor jou

Praatplaat

  • Jouw verhaal in één beeld samengevat: een praatplaat

Een praatplaat is een uniek hulpmiddel waarmee je jouw verhaal visueel ondersteunt. Hierdoor komt jouw boodschap duidelijk, helder en gestructureerd over en nodigt het uit tot gesprek. Bovendien zorgt een plaat als deze ervoor dat jij jouw presentatie veel relaxter kunt overbrengen en dat het publiek jouw boodschap beter onthoudt.

Ik kan een praatplaat voor je maken voor bijv.: project, pitch, presentatie, visie, proces, jaarplan, veranderplan, strategisch beleidsdocument of toelichting stand van zaken.

Voor de opzet van een praatplaat nemen we altijd een aantal stappen door waarbij we in kaart brengen: wat is jouw kernboodschap, wie is jouw doelgroep, wat wil je met jouw verhaal overbrengen, wil je jouw publiek informeren, overtuigen, inspireren, aanzetten tot het nemen van een besluit?, wat zijn de beelden die jouw verhaal het allerbeste weergeven en die jouw publiek direct zullen aanspreken.

Dit zijn de bouwstenen voor de eerste schets. Waarna we verdere wensen en de planning doorspreken. Wanneer jij tevreden bent met de uitgewerkte schets zorg ik voor een digitale uitwerking van de plaat, waarbij er standaard twee correctierondes zijn inbegrepen.

Goed om te weten: houdt er rekening mee dat de uitwerking van de schets, plus de correctierondes gemiddeld twee weken tijd in beslag nemen. Je ontvangt de definitieve praatplaat als een drukklaar pdf-bestand en/of een jpg-bestand geschikt voor web.

Visuele notulen

  • Visuele notulen

Geen standaard notulen die na de meeting direct in de afvalbak verdwijnen maar jouw meeting/ vergadering/ presentatie visueel samengevat inclusief de emotie vanuit de zaal. Dit zorgt voor een aansprekende en blijvende herinnering voor de aanwezigen, maar ook voor een compleet beeld voor de deelnemers die er niet bij konden zijn.

Na de bijeenkomst kunnen we de schets doorspreken, waarna ik de visual de eerstvolgende werkdag compleet uitwerk naar jouw wens. Je ontvangt het de definitieve versie in je mailbox in drukklaar pdf bestand en/of een jpg-bestand geschikt voor web.

Graphic recording

(live tekenen op groot formaat papier of digitaal)

  • Graphic recording

Net als bij visuele notulen breng ik voor jou de essentie van jouw meeting/ evenement in beeld, maar nu op groot formaat waarbij de deelnemers het complete verslag live getekend kunnen zien worden. Dit zorgt voor een extra beleving, een blijvende herinnering en directe herkenning.

Een krachtige visual van alles wat er gedurende de meeting voorbij komt: sprekers, bijzondere gebeurtenissen, opvallende uitspreken en emotie – alles gevat in één overzichtelijk beeld.

Aan het einde van de meeting zet ik de puntjes op de “i” en kan ik de visual direct aan jou overhandigen.