fbpx

Is het jouw wens om meer van jouw creativiteit in te zetten in je werk? Wil je meer impact maken, een verdieping geven aan jouw rol als assistant en met volle focus een nieuwe skill aanleren?

Meld je dan nu aan de training zakelijk tekenen voor management ondersteuners, leer en ervaar hoe dicht dit al bij ons vak ligt en wat jou dit allemaal kan brengen!

Ik ben zo blij met het feit dat we elkaar weer live mogen zien!! Yes, natuurlijk houden we rekening met de regelgeving vanuit het RIVM, en ja, we doen voorzichtig en met een iets kleinere groep dan normaal. Maar we mogen weer!!!

De training duurt van 10.00 tot 15.00 uur en zal gegeven worden op een fijne locatie in het midden van het land.

Heb je interesse in de training en wil je dat ik je op de hoogte houd wanneer de eerste volgende weer plaats vindt, laat het me even weten via het  Contact  formulier

Kosten € 247,00 excl. BTW. Tip: check altijd even of jouw werkgever wellicht voor jou wil betalen vanuit jouw persoonlijk ontwikkelbudget! Nagenoeg iedere werkgever heeft een dergelijk budget voor iedere werknemer vastgesteld, maar we maken er simpelweg te weinig gebruik van, doodzonde!

Inbegrepen bij de prijs: een lekkere lunch en een aantal fijne tekenmaterialen, welke je na de training mee naar huis mag nemen.

Wat kan je verwachten van deze dag:

  • we gaan samen door de basis van zakelijk tekenen
  • we gaan veel oefenen waardoor je op eenvoudige wijze leert dat ook jij alles kunt tekenen
  • je maakt kennis met verschillende materialen
  • we gaan aan de slag met letters, mensen, acties en emoties
  • we leggen de basis waarmee jij diverse templates kunt opzetten voor bijv. een op een gesprekken, brainstorms of het verzamelen van input
  • we maken een start met visuele notulen aan de hand van jouw eigen input
  • ik leer de opzet van een paar super effectieve flipovers
  • en tenslotte ga jij de deur uit met jouw eigen visuele plan voor het integreren van zakelijk tekenen in jouw werk

Ik kan niet wachten om jou weer te mogen ontvangen. Dan gaan we direct aan de slag om jou klaar te stomen als visueel verbinder om jou op deze manier te versterken in jouw rol als management ondersteuner!