fbpx

Ik teken voor jou!

Ik help jou met het visualiseren van jouw meeting, heisessie, conferentie door visuele notulen of ik teken op groot formaat de kern van jouw bijeenkomst aangevuld met de sfeer die voelbaar is in de zaal.

Graag help ik je ook met het maken van een plaat voor het overbrengen van jouw visie, pitch, idee, presentatie, proces, jaarplan, veranderplan, strategisch beleidsdocument, toelichting op de stand van zaken, wat je ook maar kunt bedenken. Wanneer jij jouw plannen eenmaal visueel hebt gemaakt, helpt dit jou bij het gemakkelijker overbrengen van jouw verhaal. Je doet iets wat opvalt, wat anders is, en je raakt jouw publiek omdat ze zichzelf zullen herkennen in de tekening. Kijk hier voor de mogelijkheden

Ik leer jou tekenen! (voor management ondersteuners)

Leer op een laagdrempelige manier visueel communiceren. Dit helpt je om: dingen beter te onthouden, moeilijke processen te vereenvoudigen, overzicht te creëren en sneller overeenstemming te krijgen. Naast natuurlijk het plezier en de creativiteit boost die tekenen met zich mee brengt!  Kijk hier voor de mogelijkheden!

Individuele coaching

Ontdek jouw passie en talent, waarna we samen kijken hoe je al deze prachtige gaven kunt toevoegen in jouw dagelijks leven. Let’s do this!