fbpx

GGZ Oost Brabant

Anke Vargas – Directiesecretaresse (online training zakelijk tekenen)

Ik vond het een superfijne training. Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik ga lekker door met tekenen. Ik ben blij dat ik destijds aan de gratis webinars deelgenomen heb om zo alvast kennis te maken met het zakelijk tekenen en vandaar uit verder te gaan. We zien elkaar nog in de Facebook groep. De weekly doodles zijn ook erg leuk. Ik kijk hier iedere week naar uit. Heel erg bedankt voor de training!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More Similar Posts