fbpx

Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM

Angela Palte – Goes – (next) management support @NVM

Ik raad de online training zakelijk tekenen voor assistants zeker aan omdat deze zo divers is, echt alle aspecten komen aan bod. Het is leuk om te doen en je leert er ontzettend veel van! Je kunt hiermee echt een stukje meerwaarde toevoegen bij je werkgever én het is fijn voor jezelf om bijvoorbeeld processen te verhelderen.

De training met de tools, tips en adviezen bracht me op ideeën waardoor ik meer uit durf te proberen. Ik zie nu de voordelen van visueel samen(werken) en ervaar een verruiming van mijn kunnen en denken in creativiteit.

Ik wist niet dat ik het in me had, zó leuk om te doen. Ik zie nu veel meer mogelijkheden omdat ik meer ervaring heb opgedaan.

Ook de facebookgroep is leuk en fijn, zo blijf je ook aan tekenen en je leert van elkaar.