fbpx

Yes, ik ben er klaar voor! Ik gun mijzelf meer zichtbaarheid, meer waardering voor wat ik doe en ik wil gevraagd worden om mee te werken aan mooie projecten

Met deze training wil ik jou laten ervaren hoe makkelijk het is om jouw rol als assistant te verdiepen. Het heeft mij zoveel gebracht, dat gun ik jou ook.

Heb jij ook zin in even iets anders? Wil je ook lekker aan de slag met jouw creativiteit?

Je kunt de training lekker volgen in jouw eigen tempo én je start met een fijn tekenpakket waardoor je direct zin krijgt om aan de slag te gaan.

Leer dat je door te tekenen kan zorgen voor effectievere communicatie, meer ruimte voor innovatie én plezier. Met jouw visuals kan je een nieuwe invulling geven aan jouw rol als assistant, waardoor mensen eenvoudigweg niet meer om jou heen kunnen! Daarnaast is creativiteit één van de belangrijkste skills van de toekomst, ontzettend belangrijk dat jij laat zien dat jij jezelf hierop voorbereidt.

Wat kan je verwachten van de training?

Maar liefst 8 modules in een fijne leeromgeving met in totaal 44 lessen. In deze lessen neem ik je stapsgewijs mee in de wereld van zakelijk tekenen en laat je zien hoe jij dit ook kan gaan integreren in jouw werk op een laagdrempelige manier. Na aankoop blijft de training een jaar toegankelijk, zodat je echt alle tijd hebt om de training volledig te doorlopen.

  • Kennismaking met zakelijk tekenen; het hoe, wat en waarom?
  • What’s in it for you? Hoe kan jij het inzetten als assistant?
  • Welke materialen je het beste kunt gebruiken
  • Hoe je de basisvormen in kunt zetten voor het maken van nagenoeg elke tekening/ Hoe je eenvoudig veel gebruikte iconen en symbolen tekent
  • Hoe je effecten kunt toevoegen aan je tekening waardoor deze direct een stuk professioneler eruit ziet
  • Hoe je structuur kunt geven aan je tekening waardoor deze helder en overzichtelijk is
  • Hoe je emotie/ herkenbaarheid toevoegt aan een visual d.m.v. figuren
  • Introductie tot digitaal tekenen op de Ipad via de app ProCreate

Ik wil je daarnaast van harte uitnodigen voor de besloten Facebookgroep Boost jouw zichtbaarheid. Daarin zitten assistentes die zakelijk tekenen willen integreren in hun werk én ik geef er elke woensdag een tekenopdracht. Ook kan je hier feedback krijgen op jouw tekeningen en je terecht met al je vragen. Super handig!