fbpx

Dimence

Jolanda van den Esschert – managementassistente divisie HGGZ en SD & B bij Dimence

Futureproof zijn als assistant, dat vind ik belangrijk. Ik zocht naar een manier om mezelf te onderscheiden, ik dacht misschien zou zakelijk tekenen dit voor me kunnen zijn.

Ik vond het vooraf super spannend, kan ik dit wel? Ik ben gewoon kritisch, vooral naar mezelf toe. Goed is vaak niet goed genoeg, maar als ik terugkijk in mijn tekenboek waarin we dan samen hebben getekend in jouw lessen denk ik echt van: huh, heb ik dat getekend? Ik zie dat ik het nu kan, ik kan het dus toch!

Ik vond de online training zakelijk tekenen voor assistants ontzettend leuk; de manier waarop Danielle het verteld, heel enthousiast met mooie filmpjes en goed duidelijk.

Na de training heb ik direct mijn eerste echt visuele bijdrage geleverd aan het jaarplan op mijn werk. Ik wil me profileren, ik wil me onderscheiden en mezelf onder de aandacht brengen.

Ik ben er nu mee bezig om dit in de praktijk te brengen, dat ik gezien wordt als extra hulp, als toevoeging op hele lappen tekst of in plaats van hele lappen tekst. Ik kan hier echt mee aan de slag!