fbpx

Welkom bij de academie!

 

Super leuk dat je meedoet met de training zakelijk tekenen voor assistants.

Er is zoveel dat ik je graag wil leren, ik zie zoveel mogelijkheden om deze tool in te zetten voor jezelf, voor jouw persoonlijke ontwikkeling maar ook zeker in teamverband. Hoe gaaf is het wanneer jij degene bent die structuur en overzicht brengt, de rol van verbinder naar je toetrekt en binnen een team zorgt voor inspiratie op een creatieve en innovatieve manier!

Misschien zie jij jezelf dit nog niet direct doen, maar ik weet dat jij dit kunt! Ik heb het namelijk zelf ook gedaan en al aan een flink aantal andere assistants mogen leren. Zakelijk tekenen ligt zo dicht bij ons vak, je moet het alleen gaan DOEN.

Durven én DOEN, daar ga ik je bij helpen!

 

Hoe werkt de academie?

Deze training bestaat uit 8 modules met verschillende videolessen en opdrachten. Je krijgt elke week op maandag een mail toegezonden met daarin een link naar een nieuwe module. Het is niet erg als je wat uitloopt qua planning, je mag de modules in je eigen tijd volgen maar iedere week actief meedoen helpt je wel in het proces om het sneller onder de knie te krijgen.

Daarnaast is het goed om te weten dat je een half jaar lang toegang houdt tot de training, maar voor de case study is het fijn als je me even laat weten wanneer je wat achter begint te raken met het volgen van de modules. Dat geeft helemaal niets, maar dat geeft mij de ruimte om met jou aparte afspraken te maken over terugkoppeling van jouw bevindingen.

Last but not least….Ik heb een afgeschermde verborgen LinkedIn groep gemaakt. In deze groep kun je met jouw zakelijk tekenen buddy’s communiceren! Wees niet bang om dingen te posten of op posts te reageren. Juist de interactie maakt zo’n online groep tot een gezellige, hechte community. Daardoor leer je extra veel en haal je het beste uit je training. We maken er samen een gezellig feestje van!